Te dashur ndegjues te radio deshires  ju kishim luter qe ket faqe te hapni apo te ndegjoni mes Internet Explorer  Pershkak  google chrome po ban shum probleme tek  playeret e radioneve  si dhe flash playeret 

  • Emisioni Deshirat Muzikore nga ora 15:00 deri 17:00
  • Emisioni Urimet & Pershendetjet nga ora 20:00 deri 22:00
  • Emisioni i Nates nga ora 22:00 deri 24:00
  • Kontakto  : Radiodeshira    tel-viber: +32465405119
##formID503dd9c2f8e12de7e642e6557c0b08e5end##